eBoi
Jak załatwić sprawę?
Kucharz małej gastronomii
Załącznik nr 1 –oferta cenowa;
Załącznik nr 1 a– kalkulacja cen;
Załącznik nr 2 – oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu;
Załącznik nr 3 – oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
Załącznik nr 4 – oświadczenie o grupie kapitałowej;
Załącznik nr 5– wykaz osób które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia;
Załącznik nr 6– wykaz usług głównych;
Załącznik nr 7 - program szkolenia;
Załączniki do pobrania
Ogłoszenie do pobrania | ||||
---|---|---|---|---|
1 | 04.03.2014.15.02.34___bzp1.portal.uzp.gov.pl_index.php_ogloszenie_show_pozycja.pdf | 2014-03-04 15:02:34 | 69,3KB | |
Specyfikacja istotnych warunków zamówienia | ||||
1 | 04.03.2014.15.02.34_20140303_SIWZ_szkolenie_kucharz_PUP_Police.pdf Po terminie otwarcia ofert | 2014-03-04 15:02:34 | 246,7KB | 35 razy |
Wynik postępowania | ||||
1 | 18.03.2014.13.40.39_Informacj_o_wyborze_wykonawcy.pdf | 2014-03-18 13:40:39 | 983,2KB | |
Udzielenie zamówienia | ||||
1 | 25.04.2014.13.24.16_01__bzp0.portal.uzp.gov.pl_index.pdf | 2014-04-25 13:24:16 | 51,9KB |
Metadane - wyciąg z rejestru zmian
Akcja | Osoba | Data |
---|---|---|
Dodanie dokumentu: | Radosław Poziemski | 04-03-2014 15:02 |
Osoba, która wytworzyła informację lub odpowiada za treść informacji: | Radosław Poziemski | 04-03-2014 |
Ostatnia aktualizacja: | Radosław Poziemski | 25-04-2014 13:24 |